Purwadadi, Ciamis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Purwadadi
Kabupaten
Ciamis
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Purwadadi iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Ciamis, Jawa Barat.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Ciamis
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Purwadadi,_Ciamis&oldid=805987"