Pulo Yapen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yapen
ID Yapen.PNG

Peta lokasi pulo Yapen
{{{peta2}}}
Koordinat 1°50′S 136°10′E / 1.833°S 136.167°E / -1.833; 136.167
Negara Indonésia
Gugus kapuloan Papua
Provinsi Papua
Kabupatèn Yapen Waropen
Garis pesisir -km
Amba -km²
Pedunung -
Kutha paling gedhé {{{kota terbesar}}}
(?)

Pulo Yapen uga dadi talatah Kabupatèn Yape Waropen yaiku salah sijiné pulo kang dumunung ana ing tlatah Kabupatèn Yapen Waropen provinsi Papua, Indonésia. Pulo iki dumunung ana ing selat Pulo Bial lan ing Lor Kabupatèn Waropen.

Pulo-pulo sakubengé[sunting | sunting sumber]

Lihat pula[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Yapen&oldid=830829"