Pulo Sumba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pulo Sumba inggih ménika salah satunggaling pulo ingkang dumunung ing Provinsi Nusa Tenggara Timur.[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Sumba&oldid=879629"