Pulo Seram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Seram
Pulo Seram lan Ambon (Peta Pelayaran Operasional 1967)

Peta lokasi pulo Seram
{{{peta2}}}
Koordinat
Negara Indonésia
Gugus kapuloan Kapuloan Maluku
Provinsi Maluku
Kabupatèn
Garis pesisir -
Amba 17.100 km²
Pedunung -
Kutha paling gedhé {{{kota terbesar}}}
(?)


Pulo Seram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha utamané yaiku Masohi, ibukota kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa bangunan kayata :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kayata Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Pantai Seram
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Seram&oldid=830515"