Pulo Samosir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Samosir
Toba zoom.jpg
Samosir dumunung ing tengah Tlaga Toba.
Geografi
Lokasi Asia Tenggara
Koordinat 2°35′N, 98°49′E
Negara
Indonesia

Pulo Samosir yaiku pulo kang manggon ana ing tengah-tengah Tlaga Toba, provinsi Sumatra Lor.[1] Pulo Samosir dhuwure kira-kira 1.000 mèter ing sadhuwuré segara.[1] Pulo Samosir sakiwa tengene, ngarep burine diubengi gunung-gunung. [2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b Pulau Samosir Potensi Wisata yang Belum dikelola Maksimal(dipunundhuh tanggal 22 Juli 2011)
  2. ^ Pesona Pulau Samosir(dipunundhuh tanggal 22 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Samosir&oldid=830876"