Pulo Sétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Salah sawijining sisih Pulo Sétan, panggonan Alfred Dreyfus ngentèkaké wektu tahanané.

Pulo Sétan (basa Perancis: Île du Diable) yaiku salah sawijiné pulo kang kalebu ing tlatah Guyana Perancis. Jeneng liya pulo iki yaiku Île Royale lan Île Saint-Joseph.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Sétan&oldid=847657"