Pulo Enggano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pulo Enggano iku pulo sing dumunung ing samudra Hindia lan wewatesans karo negara India. Pulo Enggano iki minangka bagéyan saka wilayah pemerintah Kabupatèn Bengkulu Lor, Provinsi Bengkulu, lan minangka sawijining kecamatan. Pulo iki dumunung ing sisih kidul-kulon kuth Bengkulu kanthi koordinat 5° 31′ 13″ LS, 102° 16′ 0″ BT.

Catatan sikil[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Indo-Pulo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Enggano&oldid=821224"