Pulo Bawean

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pulo Bawean

Bawean iku sawijining pulo sing kacakup ing provinsi Jawa Wétan. Pulo iki nduwé pedunung antara 60.000 nganti 70.000 jiwa. Para pedunungé mèh kabèh kalebu wong Madura. Ibu kuthané yaiku Sangkapura.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Bawean&oldid=804747"