Pulau Ende, Ende

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pulau Ende

Peta lokasi Kecamatan Pulau Ende
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Ende
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Pulau Ende iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Ende provinsi Nusa Tenggara Timur.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Ende
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulau_Ende,_Ende&oldid=811782"