Puck

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Puck
POL Puck COA.svg
Lambang Puck
POL Puck map.svg
Lokasi Puck
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 4,9 km²
Pedunung: 15 339 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GPU
Alamat
balé kutha:
ul. 1 Maja 13
84-100 Puck
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Marek Rintz
Puck1.jpg

Puck (Jerman Putzig) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 15.339 jiwa. Kutha iki pinaringan hak kutha déning Ordo Jerman ing taun 1348.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puck&oldid=807112"