Pułtusk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pułtusk
POL Pułtusk COA.svg
Lambang Pułtusk
POL Pułtusk map.svg
Lokasi Pułtusk
Katrangan cekak
Provinsi: Masovia
Jembar: 22,83 km²
Pedunung: 19.000 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: WPU
Alamat
balé kutha:
Rynek 41 06-100 Pułtusk
Situs wèb resmi: http://www.pultusk.pl
Politik
Walikutha: Wojciech Dębski

Pułtusk (Jerman Ostenburg, Pultusk) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 19.000 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pułtusk&oldid=807116"