Puławy

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Puławy
POL Puławy COA.svg
Lambang Puławy
POL Puławy map.svg
Lokasi Puławy
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lublin
Jembar: ... km²
Pedunung: 50.179 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Puławy
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Puławy iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 50.179 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puławy&oldid=807114"