Pterodactylus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pterodactylus
Temporal range: Late Jurassic
Pterodactylus antiquus
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Reptilia
ordo: Pterosauria
Suborder: Pterodactyloidea
kulawarga: Pterodactylidae
Meyer, 1830
Genus: Pterodactylus
Cuvier, 1809

Pterodactylus (uniné /ˌtɛrəˈdæktɨləs/; saka basa Yunani Kuna πτεροδάκτυλος "swiwi driji") saka akhir jaman Jurassic, yaiku salah sijining genus pterosauria sing paling gedhe lan duwe epek-epek swiwi fosil sing paling maksimal.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pterodactylus&oldid=831383"