Provinsi Vicenza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Vicenza
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Veneto
Ibukutha Vicenza
Area 2.722 km²
Populasi (2006) 840,000
Kapadhetan 259
Komunitas 121
Nomor Polisi VI
Kodhe Pos 36010-36016, 36020-36025, 36027, 36028, 36030-36036, 36040, 36042, 36043, 36045-36047, 36050-36057, 36060-36066, 36070-36073, 36075-36078, 36100
Kodhe Telepon 0424, 0444, 0445
ISTAT 024
Presidhèn Attilio Schneck
Vicenza posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Vicenza ing Italia

Provinsi Vicenza (Provincia di Vicenza) kuwi sawijining provinsi ing regione Veneto ing Italia sisih lor. Ibukuthané yakuwi kutha Vicenza.

Jembar wewengkon ana 2,723 km², lan total populasi 840,000 (2006). Ana 121 communes (kuthamadya) jroning provinsi iki.[1]. Presiden propinsi yakuwi Attilio Schneck (Casa delle libertà) wiwit taun 2007 (sadurungé diwengku déning Manuela Dal Lago, saka "Casa delle libertà").

Kutha wigati antara liya: Bassano del Grappa, Schio, Thiene, Marostica, Lonigo, Arzignano, Valdagno.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

(Italia)
Italia | Provinsi ing Veneto Veneto-Bandiera.png
Belluno | Padova | Rovigo | Treviso | Venezia | Verona | Vicenza
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Vicenza&oldid=813091"