Prothesis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prothesis yaiku tembung kang wis wuwuh aksara/wandané ing ngarep.

Tuladha:

  • mas - emas
  • bom - ebom
  • usah - susah
  • moh - emoh

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prothesis&oldid=829212"