Prostitusi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wong nakal ing Jèrman

Prostitusi iku istilahé wong sing ngedol awaké dhéwé dienggo hubungan sèks lan olèh dhuwit. Para karyawan utawa karyawati prostitusi diarani 'lonthé'[1], pelacur (basa Indonesia), wanita tanpa susila, lan saiki uga 'pekerja seks komersial' (PSK, basa Indonesia). Nanging uga kerep ing basa Jawa dienggo tembung sing luwih nétral lan alus yaiku 'wong nakal'.

Prostitusi iku umumé dikaramaké déning agama.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Prostitusi ing Wikimedia Commons.
  1. ^ Tembung pisuhan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prostitusi&oldid=806486"