Prodhuk domèstik bruto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prodhuk domèstik bruto (PDB) jroning èlmu ékonomi iku nilai kabèh barang lan jasa sing diprodhuksi d’ening sawiji negara ing période tinamtu. PDB minangka salah siji métode kanggo ngitung pikolèhan nasional.