Prejanjèn Schengen 1985

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wewengkon Schengen
Wewengkon Schengen ing taun 2009
     Wewengkon Schengen     Calon anggota
Dhèskripsi Wewengkon bébas kunjungan
Diadegaké 1995
Anggota
Kebijakan saka Uni Éropah
Wewengkon 4.312.099 km2

Prejanjèn Schengen 1985 iku prejanjèn ingkang nagari-nagari Uni Éropah sing sampun nandatangani prejanjèn iki. Cukup migunakaké visa Schengen, saged mlebu kabeh negara Uni Èropah sing sampun nandatangani prejanjèn iki.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]