Pratola Peligna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
ABR-Mappa.png

Pratola Peligna kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 28,27 km2 lan cacahing pedunung 7.892 jiwa kanthi kapadhetan 279,17 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Bagnaturo, lan Ponte la Torre. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan yakuwi: Corfinio, Prezza, Raiano, Roccacasale, Sulmona, lan Salle.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Koordinat: 42°06′N, 13°52′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pratola_Peligna&oldid=813302"