Prastawa Bom Iskandariyah 1 Januari 2011

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prastawa Bom Iskandariyah 1 Januari 2011 iku serangan téroris sajabané sawijining Gréja Koptik ing Iskandariyah, Mesir. Serangan iki awujud bom bunuh diri lan durung ana sing ngakoni. Ana korban jiwa 32 wong téwas lan kurang luwih 97 wong tatu-tatu. Para korban iki yaiku para jemaat gréja sing lagi metu saka misa taun anyar. Bomé njeblug kira-kira pukul 0.20 wektu lokal.