Pomalaa, Kolaka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pomalaa

Peta lokasi Kecamatan Pomalaa
Provinsi Sulawesi Kidul-wétan
Kabupatèn Kolaka
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Pomalaa. Iku salah sijining kecamatan neng Kabupatèn Kolaka provinsi Sulawesi Kidul-Wétan Indonesia.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Kolaka, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kabupatèn Kolaka

Kabupatèn: Baula | Kolaka | Ladongi | Lambadia | Latambaga | Mowewe | Pomalaa | Samaturu | Tanggetada | Tirawuta | Uluiwoi | Watubangga | Wolo | Wundulako

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pomalaa,_Kolaka&oldid=811540"