Plesir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prakata[sunting | sunting sumber]

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing ndukung aktivitas iki.

Plesir utawa rekreasi iku dadi salah siji kebutuhan menungsa. Kabeh kagiatan ing ana kaitane ing plesir iki uga werna-werna dimensi umpamane: dimensi ekonomi, dimensi budaya lan liya-liyane.

Obyek Plesir[sunting | sunting sumber]

Sarana Plesir[sunting | sunting sumber]

Mangga Pirsani[sunting | sunting sumber]



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Plesir&oldid=805043"