Plecing kangkung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Plecing kangkung

Plecing kangkung iku sajinising panganan janganan sing asalé saka Lombok, Nusa Tenggara Kulon. Panganan iki digawé saka kangkung sing digodhog lan banjur dicampur karo karo trasi lan sambel tomat. Plecing kangkung kerep disuguhaké karo ayam Taliwang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Plecing_kangkung&oldid=843113"