Platypus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Platypus[1]
Temporal range: Cithakan:Fossil range/Sandbox Paleocene - Saiki
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mammalia
ordo: Monotremata
kulawarga: Ornithorhynchidae
Genus: Ornithorhynchus
Blumenbach, 1800
Species: O. anatinus
Jeneng binomial
Ornithorhynchus anatinus
(Shaw, 1799)
Platypus range (indicated by darker shading)[3]

Platypus iku kéwan semi-akuatik sing akèh diweruhi ing bagéyan wétan bawana Australia. Senadyan Platypus ngendhog nanging kagolong ing kelas Mammalia amarga nyusoni anaké. Platypus uga asring dikenal kanthi jeneng duck-billed Platypus utawa Platypus soyor bebek amarga wanguné sing mèmper bèbèk.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Platypus&oldid=820813"