Plamongan Sari, Pedurungan, Semarang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kelurahan Plamongan Sari

Peta lokasi Kelurahan Plamongan Sari
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Semarang
Kecamatan Pedurungan
Jembar wewengkon
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Plamongan Sari kuwi sawijining kelurahan sing dumunung ing kecamatan Pedurungan, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Pedurungan, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Gemah | Pedurungan Kidul | Plamongan Sari | Penggaron Kidul | Pedurungan Lor | Tlogomulyo | Pedurungan Tengah | Palebon | Kalicari | Tlogosari Kulon | Tlogosari Wetan | Muktiharjo Kidul