Pitulung:Tapak asta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kaca iki ngamot bab kagunaan lan cara nandhatangani utawa napak-astani komentar panjenengan. Masang tapak asta ing kaca dhiskusi lan kaca dhiskusi panganggo migunani banget kanggo mbédakaké komentar panjenengan karo komentar panganggo liyané jroning sawijining kaca dhiskusi. Jroning rembugan utawa dhiskusi utamané kang dawa, tapak asta mènèhi identifikasi jeneng utawa IP sawijining komentar, pametu (pendapat) utawa swara. Ananging tapak asta ora kena dipasang ing kaca artikel.

Cara masang tapak asta[sunting | sunting sumber]

Tapak asta bisa ditambahaké kanthi ngetik 4 wiji karakter tilde (~) saéngga dadi ~~~~ ing pungkasané komentar panjenengan. Kasil saka 4 wiji tilde iki arupa asma panjenengan dalahan tanggal lan jam nalika suntingan panjenengan disimpen. Kanggo 3 wiji tilde ~~~ ngasilaké asma panjenengan waé, déné lima wiji tilde ~~~~~ ngasilaké tanggal lan jam suntingan disimpen tanpa asma panjenengan.

kodhe kodhe kang dikasilkan tampilan
~~~~
[[Panganggo:Panganggo Conto|Panganggo Conto]] 07.36, September 1 2014 (UTC) Panganggo Conto 07.36, September 1 2014 (UTC)
~~~
[[Panganggo:Panganggo Conto|Panganggo Conto]] Panganggo Conto
~~~~~
07.36, September 1 2014 (UTC) 07.36, September 1 2014 (UTC)

Asma samaran[sunting | sunting sumber]

Carané kanthi ngisi bagéan "asma samaran (kanggo tapak asta)" lan pilihan "tapak asta mentah (tanpa pranala otomatis)" diwènèhi tandha cénthang ing kaca preferensi.

aku ijek bingung<<tt43>> iki mboh opo arane

dadi mumet dewe ki[sunting | sunting sumber]

so'aele aku gak makan sekolahan kali yah. hummm

Contoh kang wis dadi[sunting | sunting sumber]

Kanggo nirokaké salah siji format ing ngisor, panjenengan diaturi mirsani sumberé kanthi ngeklik sunting, utawa sunting

-- Anda  |  Bicara 

--  Anda   Bicara 

--  Anda  ? 

--  Anda  ► 

--  Anda   Bicara 

--  AndaBicara 

-- Anda


Nyuwun kawigatèn: Diprayogakaké ora masang gambar jroning tapak asta panjenengan!

Yèn kepingin masang foto panjenengan, diaturi masanga ana ing kaca panganggo.

Masang gambar ing tapak asta bakal mènèhi beban kang abot marang peladen (server), ngalonaké aksès data, mbuang amba pita (bandwidth) kanthi sia-sia, ngentèkaké kuota panggunaan Internet panjenengan, sekaligus ngalonaké aksès Internet panjenengan dhéw.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]