Pit onthel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pit lanang

Pit onthel uga bisa diarani pit unta, pit kebo utawa pit pancal yaiku pit kang duweni ukuran ban 28 inchi. Pit onthel iki di gunakake masyarakat kutha nganthi taun 1970-an. Banjur taun 1970-an pit onthel kageser dening pit jèngki kang dawa lan duwure lewih apik.

Gallery[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pit_onthel&oldid=879539"