Piombino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Piombino
Negara Flag of Italia Italia
Region Toscana
Provinsi Livorno (LI)
Walikutha Gianni Anselmi (since June 2004)
Area 129 km² (50 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 42°55′N, 10°32′E
Gentilic Piombinesi
Kodhe Telepon 0565
Kodhe Pos 57025
Frazioni Populonia, Baratti, Riotorto
Patron Saint Anastasia
 - Day 8 Mei
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Piombino in Italy
Website: www.comune.piombino.li.it

Piombino kuwi sawijining kutha lan commune ing Provinsi Livorno (Toscana), Italia, dumunung ana ing panté Segara Tyrrhenian, ing sangarepé Pulo Elba lan sisih loré Maremma.

Mercusuar ing plabuhan Marina

Komunitas tangga[sunting | sunting sumber]

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Sajarah pedunung[sunting | sunting sumber]

Taun Populasi
1861 2,905
1871 3,625
1881 4,058
1901 7,668
1911 18,649
1921 23,541
1931 25,981
1936 27,548
1951 32,336
1961 35,940
1971 39,654
1981 39,401
1991 36,774
2001 33,925
31 Desember, 2004 34,369


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piombino&oldid=813324"