Pimchanok Leuwisedpaibool (Fern)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pimchanok Luevisadpaibul

Baifern Pimchanok (พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์)
Lair Pimchanok Leuvisadpaibul
30 September 1992 (umur 21)
Thailand
Pakaryan Actress
Taun aktif 2009-present
Website
http://www.fanfern.in.th/ http://baifern-fanclub.com/

Pimchanok Leuwisedpaibool (Thai:พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์) (lair ing tanggal 30 September taun 1992) utawi ingkang langkung tinepang kanthi asma Baifern Pimchanok inggih punika salah satunggaling artis wadon ingkang paling kondhang ing Thailand. Baifern utawi Fern kondhang sepisanan lumantar paragane kalawan Mario Maurer wonten film First Love (Little Thing Called Love).


Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]