Photoscape

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
PhotoScape
PhotoScape.JPG
Pangembang MOOII Tech
Versi rilis terbaru 3.5
Sistem operasi Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 98
Jenis Editor gambar
Lisènsi Freeware
Situs web Photoscape.org

Photoscape menika salah satunggaling aplikasi wonten ing komputer ingkang ginanipun kanggé ngedit foto utawi gambar [1] [2]. Photoscape menika kalebet piranti lunak gratis èditor citra ingkang dipunkembangaken déning MOOII Tech, Korea.Saking Photoscape menika kita sedaya saged:

  1. nggantos warni foto,
  2. nggunting foto,
  3. nambah utawi ngirangi ukuran foto,
  4. maringi tulisan wonten ing foto,
  5. maringi pigura foto,

sakmenika kathah aplikasi ingkang wonten kanggé ngedit saha damel tampilan foto utawi gambar langkung saé kados Photoscape, Corel photopaint, Adobe Photoshop, lan sanès-sanèsipun. Ananging saking jinis-jinis menika Photoscape ingkang langkung gampil dipun-operasiaken déning tiyang awam. Amargi tingkat angèlipun andhap saéngga tiyang ingkang boten kagungan keahlian khusus babagan èditor gambar ugi saged ngginakaken [3].

Fitur Photoscape[sunting | sunting sumber]

Fitur-fitur ingkang wonten ing aplikasi PhotoScape inggih menika :

  • Viewer: kanggé mirsani foto ing folder lan damel slideshow.
  • Photo Editor: kanggé nggantos ukuran, kecerahan, warna, white balance, koreksi latar, Bingkai, baloon, efek mosaik, nambah seratan teks, nyeselaken gambar, motong gambar utawi foto, filter, mbusak red eye, blooming, clone stamp
  • Photo-Batch Editor: kanggé mroses kathah foto langung dados satunggal.
  • Page : Nggabungaken kathah foto dados poster.
  • GIF Animation : damel gambar dados animasi GIF.
  • Print: nyétak foto kanggé acara tartamtu.
  • Screen Capture: kanggé nyimpen layar monitor dhateng file gambar.
  • Color Picker: kanggé milih warna saking layar piksel.
  • RAW Converter: kanggé konversi format gambar RAW dhateng format JPEG.
  • Face Finder: kanggé manggihaken praupan ingkang sami saking internet [3].

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1], (id) http://www.websolutionindonesia.com (dipun-akses tanggal 11 Desember 2012)
  2. ^ [2], (id) http://www.ilmugrafis.comm (dipun-akses tanggal 11 Desember 2012)
  3. ^ a b [3], (id) Aplikasi PhotoScape (dipun-akses tanggal 11 Desember 2012)

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Photoscape&oldid=834368"