Petra Kvitová

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Petra Kvitová
Petra Kvitová Roland Garros 2011.jpg
Negara Flag of Céko Republik Ceko
Papan pedunungan Fulnek, Republik Ceko
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Bobot 68 kg
Karir profesional 2006–
Tangan Tangan kiwa (backhand rong tangan)
Gunggung hadiah
sadawaing karir
US$ 4,361,121
Tunggal
Menang-kalah 177–89
Gelar 5 WTA, 7 ITF
Peringkat paling dhuwur No. 7 (4 Juli 2011)
Asil Grand Slam
Australia Terbuka QF (2011)
Perancis Terbuka 4R (2008, 2011)
Wimbledon W (2011)
AS Terbuka 4R (2009)
Ganda
Menang-kalah 8–23
Gelar 0
Peringkat paling dhuwur No. 196 (28 Februari 2011)

Cathetan: Data per 20 Juni 2011.

Petra Kvitová (Pocapan Céko: [ˈpɛtra ˈkvɪtovaː]; lair 8 Maret 1990; umur 24 taun) iku petènis profesional asal saka Republik Ceko. Ing tanggal 4 Juli 2011 ana ing peringkat 7 dulia lan kasil dadi juwara turnamèn tènis Wimbledon.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Petra Kvitová ing Wikimedia Commons.
Awards
Sing mengku  sadurungé:
Flag of the United States Melanie Oudin
WTA Newcomer of the Year
2010
Diganti déning:
Petahana
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Petra_Kvitová&oldid=831172"