Perhimpunan Internasional bab Pangreksan Alam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
IUCN
Jinis Organisasi internasional
Indhustri Konsèrvasi
Diadegaké October 1948, Fontainebleau, France
Kantor pusat Rue Mauverney 28, 1196 Gland, Swiss
Tokoh wigati Valli Moosa
Julia Marton-Lefèvre
Pametu SFr 99,348 (2005)
Karyawan Approximately 1,100 (worldwide)
Situs wèb www.iucn.org

Perhimpunan Internasional bab Pangreksan Alam utawa jroning basa Inggris: International Union for Conservation of Nature (IUCN) iku saawijining organisasi internasional kanggo njaga sumber alam. Organisasi iki diadegaké ing sasi Oktober 1948,minangka International Union for the Protection of Nature (IUPN), miturut asil konferènsi internasional ing Fontainebleau, Prancis. Markas pusaté dumunung ing tlatah Lake Geneva ing Gland, Swiss. IUCN nyakup 83 negara, 108 agènsi pamaréntah, 766 NGO lan 81 organisasi internasional lan watara 10,000 ahli lan èlmuwan saka saindenging donya.[1]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensis[sunting | sunting sumber]

  1. ^ IUCN website Accessed 1 May 2008

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]