Perdagangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Perdagangan utawa perniagaan iku kagiyatan ijol-ijolan/silih genti barang utawa jasa utawa kaloroné. Ing mangsa awal sadurungé dhuwit ditemokaké, silih genti barang dijenengi barter yaiku ngijolaké barang karo barang. Ing zaman modhèrn perdagangan dilakokaké kanthi pangijolan dhuwit. Saben barang dinilai kanthi rega dhuwit. Panuku bakal ngijoli barang utawa jasa kanthi rega dhuwit sing dikarepaké pangadol.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Perdagangan&oldid=867334"