Per kapita

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Per kapita iku sawijining frase Basa Latin sing maknané per sirah ing ngendi per tegesé "liwat" utawa "déning" lan kapita (wangun tunggal caput) tegesé "sirah". Kaloro tembung iki bebarengan maknané frase "kanggo saben wong."

Istilah iki biasa dianggo ing babagan statistika kanggo nuduhaké rerata per wong tumrap fokus kawigatèn apa waé, kayadéné pametu, tingkat kajahatan, lan sapanunggalané.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Ilmu-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Per_kapita&oldid=827128"