Pepsodent

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar Pepsodent

Pepsodent yaiku merk odol kang paling misuwur lan paling tuwa ing Indonesia.[1] Pepsodent yaiku odol pisanan ing Indonesia kang nngluncurake odol kang ngandut florida ing tahun 1980-an lan siji-sijine odol ing Indonesia kang aktif ndidik lan mromosikake kebiasaan nyikat untu mawa cara kang bener mawa program sekolah lan layanan pemeriksaan untu gratis.[2][3] Wiwit kuwi Pepsodent wis dijangkepi karo produke wiwit saka ngresiki nganti odol kang manfaate jangkep.[1]

Kagiyatane Pepsodent[sunting | sunting sumber]

Pepsodent iku siji-sijine merk odol ing Indonesia kang tenanan nglakokake ancase. Memitra kalian Departemen Pendidikan lan Kesehatan Pemerintah Indonesia lan diakoni dening Persatuan Dokter Gigi Indonesia (PDGI) Wiwit tahun 1990-an, Pepsodent wis nganakake Program sekolah nganti tahun 2006 lan wis ngenani luwih saka 3,2 yuta bocah kang umure ing ngisore 12 tahun ing Indonesoa lan jumlah kuwi bakal terus saya akeh.[2] Program iki kanggo ngebiasakake nyikat untuk miturut cara kang bener lan wiwit cilik kanggo nyegah masalah untu utamane untu bolong.[2]

Pepsodent ngerteni yen akeh perangan inh Indonesia kang ngalami masalah untu kang uga masalah cacahe dhokter untu kang ora sabanding karo acahe pendhudhuk iku dhewe, Iku sebabe ngapa program pemeriksaan untu grati pemsodent khusus digawe kanggo njangko wong-wong kaya ngono.[4]

Kampanye Pepsodent[sunting | sunting sumber]

Survei babagan kebiasaan lan sikap nuduhake mung udakara 34% saka rakyat Indonesia kang nyikat untune sadurunge turu. [4]Malah saka panaliten klinis ditemokake ing pangetungan bakteri esuk cacahe bisa dadi ping lorone luwih cepet rikala bengi tinimbang wektu liyane rikala awan.[4] Iki nunjukake yen tukule bakteri saya akeh yen bengi lan bisa ndadekake untu bolong. [4]Bukti kang ana uga nyengkuyung nyikat untu mawa odol kang ngandut florida sadurunge turu amerga bisa njaga untu saka bakteri.[4]

Mula kuwi Pepsodent ngra prelu nggunakake tema Menyikat Gigi pada Malam Hari mawa kampanye kasarasan kanggo wong Indonesia nyikat untu sadurunge turu.[4]

Inovasi[sunting | sunting sumber]

Tahun 2006, Pepsodent wis ngentokake meneh varian jangkep Pepsodent kang anyare:

  1. Pepsodent Complete 12, kang nawakake manfaat kang jangkep lan regane murah.[5] Manfaat kang luwih akeh marang panganggone mawa perangan saka usaha nggayuh ancase.[5]
  2. Pepsodent sensitive, kang nawakake bahan aktif kang nembus untu kanggo ngilangi rasa lara amerga syaraf kang sensitif ing jero untu lan gusi.[5]
  3. Pepsodent Fighter Tootbrush.[5]

Daptar Produk Pepsodent[sunting | sunting sumber]

  • Pepsodent White Pencegah Gigi Berlubang[3]
  • Pepsodent Whitening[3]
  • Pepsodent Sensitive[3]
  • Pepsodent Herbal[3]
  • Pepsodent Complete 12[3]
  • Pepsodent Complete + Gum Care[3]
  • Pepsodent Gigi Susu Strawberry[3]
  • Pepsodent Gigi Susu Orange[3]
  • Pepsodent Complete 8[3]
  • Pepsodent Center Fresh[3]
  • Pepsodent Anak Dora dan Diego, Pagi dan Malam[3]
  • Pepsodent Mouth Wash[3]
  • Pepsodent White Now[3]
  • Pepsodent Sensitive Expert[3]
  • Pepsodent Tooth Brush: Smart Clean, Family, Fighter, Easy Clean, Extra, Double Care, Torsion, Whitening[3]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)Pepsodent (dipunundhuh tanggal 8 februari 2013)
  2. ^ a b c (id)sejarah Pepsodent (dipunundhuh tanggal 8 februari 2013)
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p (id)Unilever (dipunundhuh tanggal 8 februari 2013)
  4. ^ a b c d e f (id)keunggulan pepsodent (dipunundhuh tanggal 8 februari 2013)
  5. ^ a b c d (id)tanya pepsodent (dipunundhuh tanggal 8 februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pepsodent&oldid=836296"