Pepe (José Manuel Soares)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg

José Manuel Soares, uga dikenal kanthi jeneng Pepe (30 Januari, 190824 Oktober, 1931), kuwi pamain bal-balan Portugal sing misuwur. Pepe dilairaké ing Lisabon. Jroning kariré sing ora pati suwé, Pepe dadi pamain ngarep lan dianggep pamain bal-balan Portugal sing paling apik.

Ing 16 Maret 1927, ana ing umur 19, Pepe main kanggo kang kapisan, ing Lisabon, jroning tim nasional, sing menang 4-0 ngalahaké Prancis. Pepe nyithak loro gol. Pepe main 14 pertandhingan jroning tim nasional, nyithak 7 gol. Ing taun 1931, Pepe tiwas amarga karacunan panganan, ing umur 23 ing Lisabon.