Pengilon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kaca pengilon kanggo pepaès.

Pengilon, piranti kanggo ngilo, yaiku barang kang arta alus lan mengkilat kang bisa mantulake barang kan ono ngarepe, mujudake wewayang. Umume pengilon jaman saiki kawngun saka beling, lan pigunane ora mung kanggo ngilo lan pepaès, nanging uga kapasang ing barang liya kayata kaca spion ing pit montor lan montor, uga ing alat optik kayata tustèl, téléskop, tropong, lsp.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pengilon&oldid=834261"