Pematang Sawa, Tanggamus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pematang Sawa

Peta lokasi Kecamatan Pematang Sawa
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Tanggamus
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Pematang Sawa iku salah sijining kecamatan neng kabupaten Tanggamus, Lampung.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Tanggamus