Pemakan kenthang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Vincent Van Gogh - The Potato Eaters.png
The Potato Eaters
Vincent van Gogh, 1885
Cèt lenga ing kanvas
82 × 114 cm, 32.3 × 44.9 in
Van Gogh Museum, Amsterdam

De aardappeleters, The Potato Eaters, atau Pemakan kenthang iku sawijining lukisan karya pelukis Walanda, Vincent van Gogh. Lukisan iki dilukis ing wulan April 1885 ing Nuenen[1], Walanda lan saiki kasimpen ing Van Gogh Museum ing Amsterdam.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ van Tilborgh, Louis (2009). "The Potato Eaters by Vincent van Gogh". The Vincent van Gogh Gallery. http://www.vggallery.com/visitors/004.htm. Retrieved 2009-09-11.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pemakan_kenthang&oldid=829607"