Pawiwahan Pangéran William lan Kate Middleton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pangéran William lan Kate Middleton ing balkon kedhaton Buckingham Palace sawisé padha dhaup

Pawiwahan Pangéran William lan Kate Middleton utawa sing diarani The Royal Wedding iku acara dhaupé Pangéran William lan Kate Middleton ing tanggal 29 April 2011 ing Westminster Abbey, London, Inggris. Pawiwahan iki ditayangaké marang saindhenging donya wiwit pukul 10.00 wektu lokal. Pangéran William iku panerus Ratu Britania Raya sing kapindho sawisé Pangéran Charles lan Ratu Elizabeth II.