Paus Sisinius

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Sisinius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (708).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Konstantinus


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Sisinius&oldid=804401"