Paus Innosentius XIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Innosentius XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1721-1724).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Clemens XI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.