Paus Innosentius IX

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Innosentius IX

Paus Innosentius IX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1591).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Antonio Facchinetti.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens VIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.