Paus Dionysius

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Dionysius

Paus Dionysius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (260-268).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Felix I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Dionysius&oldid=816995"