Paus Deusdedit

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Adeodatus I
Papa Adeodato I.jpg
Asma wiyosan Deusdeditus, putra Stefanus
Wiwit mengku 13 November 615
Dumugi 8 November 618
Dipunrumiyini Bonifatius IV
Dipunlajengaken Bonifatius V
Miyos tanggal boten dipunkawruhi
Roma, Italia
Séda 8 November 618
Roma, Italia
Paus kanthi nami Adeodatus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Deusdedit punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (615-618).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Bonifatius V


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Deusdedit&oldid=804382"