Paus Clemens VII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Clemens VII

Paus Clemens VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1523-1534).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Adrianus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus III


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Clemens_VII&oldid=817160"