Paus Clemens IX

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Clemens IX

Paus Clemens IX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1667-1669).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Alexander VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens X


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Clemens_IX&oldid=817003"