Paus Celestinus V

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Celestinus V
B Colestin V.jpg
Asma wiyosan Pietro Angelerio
Wiwit mengku 7 Juli 1294
Dumugi 13 Desember 1294
Dipunrumiyini Nikolas IV
Dipunlajengaken Bonifatius VIII
Miyos 1215
dekat Isernia, Italia
Séda 19 Mei 1296
Ferentino, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Celestinus V punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1294).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Angelerio.



Dipunrumiyini
déning:
Nikolas IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Bonifatius VIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Celestinus_V&oldid=804506"