Paus Celestinus I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Selestinus I
Celestine1pope.jpg
Asma wiyosan Selestinus
Wiwit mengku 422
Dumugi 6 April 432
Dipunrumiyini Bonifatius I
Dipunlajengaken Siktus III
Miyos mboten dipunmangertos
Roma, Italia
Séda 6 April 432
Roma, Italia
Paus kanthi nami Selestinus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Celestinus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (422-432).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Siktus III


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Celestinus_I&oldid=817127"