Paus Bonifatius V

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bonifasius V
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan mboten dipunmangertos
Wiwit mengku 23 Desember 619
Dumugi 25 Oktober 625
Dipunrumiyini Adeodatus I
Dipunlajengaken Honorius I
Miyos tanggal mboten dipunmangertos
Naples, Italia
Séda 25 Oktober 625
papan mboten dipunmangertos
Paus kanthi nami Bonifasius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Bonifasius V (Napoli, ?–25 Oktober 625) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (619-625). Panjenenganipun dipunangkat minangka Paus tanggal 23 Desember 619. Panjenenganipun kathah jasanipun ing upadosipun ngèwahi warga Inggris dados nganut agami Kristen lan ugi ndamel dekrit ingkang ndadosaken gréja minangka papan pangreksan kanggé para kriminal.

Bonifasius V dipunsarèaken ing Basilika Santo Petrus tanggal 25 Oktober 625.


Dipunrumiyini
déning:
Adeodatus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Honorius I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Bonifatius_V&oldid=817064"